Blanda mjöl, strösocker och bakpulver. Rör i smör och ägg. Tryck ut degen i en långpanna. Bred ut hallonsylten.
Smält smöret, blanda det med havregryn, socker och vaniljsocker. Fördela detta över sylten. Grädda 15-20 minuter i 200 grader, på näst nedersta falsen i ugnen.
Jag har bakat dessa från en av mina receptböcker så jag vet att denna kakan är jättesmaskig...
Ett litet tips är att byta ut hallonsylten mot lingonsylt, det blir också jättegott o lite annan smak....
Men jag vet att denna är god så därför sätter jag full pott på ditt recept!
MVh Irene
Jag har bakat dessa från en av mina receptböcker så jag vet att denna kakan är jättesmaskig... Ett litet tips är att byta ut hallonsylten mot lingonsylt, det blir också jättegott o lite annan smak.... Men jag vet att denna är god så därför sätter jag full pott på ditt recept! MVh Irene