Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda Torskrulader med bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken, smörj formen med margarin Skär fiskfileérna på mitten på längden så att de blir ungefär lika breda som baconen är. Salta och peppra på båda sidorna, rulla in fiskfileérna med baconen löst, bryn de i en stekpanna så att de får färg och lägg de i formen. Blanda grädden med chilisåsen och salt och peppar och häll den över allt. Ha den i ugnen ca 20 minuter i 200 grader, ös dom ett par gånger. Servera med kokt potatis och kokta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammis 5 februari 2013

    Smakade jättebra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.