- Serverar: 2 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
En av de godaste baconsallad jag smakat. Vad tycker du?
Instruktioner
- Skär baconet i bitar och stek det tills det fått lite färg.
Låt rinna av på hushållspapper.
Skölj och torka dina valda gröna blad och fördela dem på två tallrikar.
Halvera körsbärstomater, skär avokado i bitar, riv mozzarella i aptitretande chunks och fördela allt rättvist mellan dig och din lunchgäst (eller så rättvist som du tycker att han eller hon förtjänar, förstås).
Finhacka rödlöken - skölj den i kallt vatten om du vill ha lite mildare smak - och strö över salladen. Ringla över lite olivolja, salta och peppra.
- Låt baconet bli kronan på verket, och balsamicokrämen putsen på kronan. Saknar du balsamicokräm skvätter du över lite balsamvinäger tillsammans med olivoljan.
Publicerat den
14 oktober 2008
Skriv kommentar