Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste banankakan

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En jag känner bakar denna så att den smakar underbart. Pröva :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananerna, smält smöret.
  3. Blanda mjölk, socker, vaniljsocker, smält smör/margarin, ägg, bananer i en stor bunke.
  4. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat i en mindre bunke.
  5. Häll i den mindre bunken i den stora och få till en slät smet.
  6. Häll i smeten i en smörad och bröad form.
  7. Gräddas i 175 grader i ca en timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 13 september 2009

    Mycket god och lätt att göra. Kommer att göra den fler gånger när jag har övermogna bananer hemma. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.