Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste Fisken

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta är en fiskfilérätt, som bara smälter i munnen och får drömmarna om ljummig sommarkväll att blomstra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skala och finhacka löken och lägg den i botten på en smord form. Lägg på fiskfiléerna, salta och peppra och häll på vinet. Sätt in formen i ugnen 10 minuter. Hacka under tiden persilja och blanda den med dragon, senap och grädde. Häll blandningen över fisken och grädda ytterligare 5 minuter.
  2. Servera med bräserad morot, selleri och kokt nypotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.