Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste grytan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod gryta som är enkel att göra. Det mesta kan göras i förväg och sedan ugnsgratineras strax före servering.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kött, paprika och purjo och lägg i en form. Värm grädde med buljongtärning och ost, krydda. Tillsätt mjöl till lagom tjocklek och häll såsen över köttet. Grädda i 200-225 grader i ca 20-25 min. Strö över bananbitar och grädda ytterligare 5-10 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.