Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste jordgubbspajen

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Fantastiskt god och mycket uppskattad jordgubbspaj för både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Nyp ihop degen eller blanda den i matberedare. Tryck ut den i två pajformar med en Ø på ca 26 cm. Spara lite av degen och kavla till remsor att göra ett galler av. Förgrädda pajskalet ca 10 min i ugn i 200*. Låt svalna.
  2. Fyll pajskalet med vaniljkräm och riv över mandelmassa. Toppa med de skivade jordgubbarna. Lägg degremsorna som galler och grädda ca 15- 20 min.
  3. Dekorera med valfria bär och florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.