Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste potatisen

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Så gott till både kött/kyckling och fisk. Recept från svärmor, som nu cirkulerar runt hos vänner och bekanta. Äldsta tjejens favoritvariant vad gäller potatis, om man bortser från den späda nypotatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i 5 minuter.
  2. Häll ströbröd och farinsocker i en form. Rulla potatisen i ströbrödet.
  3. Stek tills potatisen har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • MagdaS 18 augusti 2008

    Verkar spännande! Men...... burkpotatis! Har dålig erfarenhet av sådan. Tycker potatisen har en tydlig smak av bleckburk. Nu är det säkert 20 år sedan jag använde mig av burkpotatis. Har smaken förbättrats med åren??

  • SDMaya 22 augusti 2008

    Mmmm så gott! Serverade dem till Lisas falska filé, super kombination! Tack vännen för ett toppen recept. Kram Maya

  • anluk 6 februari 2010

    Mycket mycket gott. Enkelt och smidigt! Kanon.

  • fiddili 22 januari 2011

    Helt klart gott.. Lätt och smidigt. perfekt när man vill "piffa till det hela" lite extra.

  • pengsan 27 maj 2011

    Så gott det blev, jag strödde på flingsalt innan serveringen.

  • shoesforever 24 april 2012

    Jättegott! jag kokade vanliga potatisar( ej burk) och stekte...blev supergott

  • zincis 2 januari 2013

    Hade aldrig köpt burkpotatis förut. Köpte på ICA och upptäckte att de var redan kokta i burken. Spolade bara av med hett vatten och stekte sedan direkt, de blev jättegoda och ingen "burksmak". Bra ersättning till Hasselbackspotatis om ugnen är upptagen med annat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.