Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godbitar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Som små bakelser är dessa sockerkaksrutor med lyxig vaniljkräm och mandelmassa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör smör och socker smidigt till bottnen. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver. Rör i mjölblandningen och mjölken i äggsmeten.
  3. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna, 30x40 cm. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.
  4. Rör smör, florsocker och vaniljsocker krämigt. Blanda i marsánkrämen. Bred krämen över kakan. Riv mandelmassan över krämen. Sikta kakao över. Skär kakan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.