Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godiskaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här kakan är ingenting för den som räknar kalorier. Men den är super...

Ingredienser

Instruktioner

Skålla och skala mandeln, låt den torka och kör i food processor till lite grövre än mald. (Kommentar: går lika bra med skalad mandel(mandelkross) Dela gula och vita av 4 ägg Vispa 4 gulor, 1 helt ägg och socker Smält smör och blockchoklad på svag värme. Blanda mandel, smör och choklad i äggsmeten. Vispa vitorna och vänd ner dem i smeten. Grädda i smord och bröad form i 150 grader. Servera med grädde utblandad med lite konjak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.