Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gös à la Pierre

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gös lagad med "franska" tillbehör, dvs tomat, vitlök och persilja. Smaskens att servera med kokt eller pressad potatis, haricots verts, eller sockerärtor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225°C. Smörj ett ugnsfat. Lägg filéerna i ett lager. Salta o peppra lätt på fisken. Slå 2 msk vatten vid sidan av fisken på fatet.
  2. Fräs hackad vitlök i smör, lägg i smulorna av brödet och den torkade dragonen. Låt fräsa någon minut. BLanda ner persiljehacket och bred sen ut bladningen över fisken på fatet. Pressa ev över lite citron om du vill. Lägg tomatskivorna runtom fisken på fatet. Salta och peppra lite till. In i ugnen ca 20 min - eller "när det luktar fisk, ett bra tecken som talar om när fisken är klar" (ur Annas Nya Mat)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.