Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gösfilé i het chilisås -LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengod fiskrätt, serverad med en tomat och löksallad och med en god olivolja till. Det godaste jag ätit på länge...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker form med smör.
  2. Lägg gösfilén i den smorda formen. Strössla över inlagda kräftstjärtar.
  3. Blandade 2 dl grädde med en rejäl tesked Sambal Oelek (chili pasta) och häll det över fisken. Behövs varken peppar eller salt. Kräftorna står för saltet och Sambal för det peppriga.
  4. Sätt in rätten i ugnen i 200 graders ugn i ca 10 minuter. Ta ut och strö på riven ost och så in i ugnen igen i ca 10 minuter till.
  5. Servera salladen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.