Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gösfile med god sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god fiskrätt där man har fisk och sås i samma form. Jag serverar pressad potatis och ärtor till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken på ett ugnsäkert fat. Salta och peppra. Lägg margarinklickar runt fisken och sätt in i ugnen i 225 grader tills margarinet har smält.
  2. Ta ut formen och häll på grädden, sätt in i ugnen igen och låt det puttra en lite stund. Ta ut formen och häll på hollandiesåsen och in i ugnen igen.
  3. Sammanlagd tid för fisken att bli klar är 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • migge2 22 september 2016

    Enkelt att laga och mycket god rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.