Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Götas Pepparkaksglass med ljummen Glöggsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Juldessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina glassen så att den går att röra mjuk, stöt sönder pepparkakorna och rör ned dem i glassen. Lägg i en rund skål och frys in igen.
  2. Vid servering doppa skålen i varmt vatten och stjälp upp den på ett fat.
  3. Sås: Vispa samman och koka upp såsen så att den tjocknar.
  4. Servera den ljummen till glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.