Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goggabollar

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En lite annorlunda köttbulle som är baconlindad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Säät ugnen på 175 grader.Gör en köttbullssmet och forma stora köttbullar och linda en baconskiva runt varje bulle och lägg dem i en ugnsfast form.
  2. Blanda ihop såsen och häll den över köttbullarna, in i ugnen och grädda ca 30 minuter.
  3. Servera med ris och gärna en sallad till.

Kommentarer (8)

  • Selma05 26 januari 2015

    Ser gott ut men var skall den rivna osten vara? I såsen?

  • james1 26 januari 2015

    En påse salladskrydda? Kan det stämma?

  • Josses 26 januari 2015

    Den rivna osten ska blandas i köttbullssmeten. Ja det ska vara en påse salladskrydda i såsen men tycker man att det är mycket kan man ta efter tycke och smak. Jag har även provat med Alpnärings salladsmix istället och då tog jag 1 rågad msk.

  • razzamanaz 26 januari 2015

    Hur många räcker receptet till

  • Josses 26 januari 2015

    Receptet är för 6 personer

  • Annikaberlinsvensson 29 januari 2015

    Låter gott värt att prova. Blev bara lite konfunderad över receptet. Ska man ha en sallads påse till färs smeten och en till såsen? Litet otydligt där :)

  • Josses 29 januari 2015

    I färsen tar man bara lite efter tycke och smak. :)

  • antonwahlman 7 februari 2015

    Jag har letat efter salladskrydda på påse, men inte hittat någon i affärerna. Är det samma som Santa Maria på burk? Och hur mycket är det i en påse?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.