Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gomiddagryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och enkel att tillaga. Snabb eftersom man inte bryner köttet. Passar både som vardagsmat och bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i sockerbitsstora tärningar. Koka upp vatten och kryddor, lägg ner köttet. Sjud under lock på svag värme ca 45 min. Skiva purjo, lägg ner och koka 5 min. Rör ut mjölet i grädden och rör ner i grytan, koka 3-5 min. till. Smaka av med senap. Servera med t.ex Tagliatelle.
  2. (Man kan gärna öka mängden kött utan att öka det övriga eftersom det blir ganska mycket sås.)

Kommentarer (1)

  • ann_hann 22 mars 2008

    Godmiddagryta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.