Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolafilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god kyckling!!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn filéerna i smör i stekpanna. Låt eftersteka under lock i 10 minuter. Späd ev med lite vatten. Fräs purjolöken i smör i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser. Rör om tills osten smält. Låt såsen småputtra i 10 minuter. Lägg upp köttet skurna i sneda skivor på ett uppläggningsfat och häll såsen över. Servera med pressad potatis eller ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.