Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolafilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet i smör i en stekpanna så att det får färg. Salta och peppra. Strimla purjolöken, skiva champinjonerna och snoppa sockerärterna. Hacka skinkan. Lägg grönsaker, skinka och persilja i en ugnssäker form. Häll över grädden. Sätt ugnen på 225°C. Ugnsstek grönsakerna i 10 minuter. Rör om grönsakerna. Lägg på köttet och överst ostskivor. Stek i ugnen ytterligare ca 15 minuter beroende på hur genomstekt man vill ha köttet. Servera med potatisklyftor eller pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 19 maj 2009

    Detta är en av mina favoriter när det gäller bjudmat. Smaskens!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.