Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolafilé med valnötter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Bra och god rätt med lågt GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filéerna i olja på hög värme tills de fått fin färg. Ta pannan från spisen, ta upp filéerna och lägg dem åt sidan på en tallrik. Bryn finskuren purjolök på lägre värme, tillsätt créme fraichen, vin och buljongtärningen. Smula ner ädelosten, i såsen och lägg sedan tillbaka kycklingfiléerna och låt alltihop puttra i 10 minuter under lock. Servera garnerad med sallad, tomater och hackade valnötter.
  2. Till detta går det bra med potatis, ris, pasta, couscous etc. Lagar du till fler är det bara att öka på ingredienserna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bohli 23 februari 2009

    Gott. Kommer nog att göra receptet igen.

  • monfo 3 juni 2009

    gjorde detta men med fläskfilé, mycket uppskattat av hela familjen

  • uppbot 4 september 2011

    Jag gjorde med fläskfile i stället. Gjorde dubbel sats. Mycket god söndagsmiddag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.