Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolafylld färsbiff

 
Skriv ut

Gorgonzolafylld färsbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Dela gorgonzolan i 4 bitar. Fyll färsbiffarna med osten. Bryn färsbiffarna på båda sidor i lite olivolja.
  2. Dela broccolin i små buketter, koka dem i lättsaltat vatten i 2-3 minuter. Häll av i durkslag och skölj väl med kallt vatten.
  3. Lägg biffarna i en ugnssäker form och stek i ugnen 5-10 minuter beroende på tjocklek.
  4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka löken, fräs den i olivolja i ca 2 minuter. Tillsätt broccolin och låt den fräsa med i ca 1 minut. Blanda i pastan och smaka av med salt och peppar.
  5. Fördela pastan på tallrikar, skiva eller riv över osten och servera med biffarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.