Gorgonzolafylld färsbiff.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C. Dela gorgonzolan i 4 bitar. Fyll färsbiffarna med osten. Bryn färsbiffarna på båda sidor i lite olivolja.
- Dela broccolin i små buketter, koka dem i lättsaltat vatten i 2-3 minuter. Häll av i durkslag och skölj väl med kallt vatten.
- Lägg biffarna i en ugnssäker form och stek i ugnen 5-10 minuter beroende på tjocklek.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka löken, fräs den i olivolja i ca 2 minuter. Tillsätt broccolin och låt den fräsa med i ca 1 minut. Blanda i pastan och smaka av med salt och peppar.
- Fördela pastan på tallrikar, skiva eller riv över osten och servera med biffarna.
Publicerat den
14 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar