Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolapannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åt denna förrätt på s/s Stockholm för en vecka sedan. Den var guddomligt god så jag skrev till rederiet och bad om receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Grädden kokas upp och Gorgonzolan klickas i - rör om till osten lösts upp. Förbered 1 ½ gelatin blad enligt anvisning på förpackningen tillsätt lite salt och en msk persilja. Blanda ihop alla ingredienser och häll upp i formar som ställs kallt för att stelna. Doppa formarna i varmt vatten för att kunna stjälpa upp dem för servering. Servera med bresaola, (lufttorkat nötkött) och päronchutney.

Kommentarer (1)

  • gunilla65 5 april 2010

    Jättegod! Enda nackdelen var att jag hade svårt att stjälpa upp dom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.