Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

God till kött

Ingredienser

Instruktioner

Fräs den finhackade paprikan nätt och jämt mjuk i smöret i en liten kastrull. Bryt ner gorgonzolan i kastrullen, tillsätt vispgrädde och smält allt på låg värme. Använd dig av valfri peppar och smaka av. Klart! Håll varmt på svag värme, kokar det koagulerar osten och såsen blir grynig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.