Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goska´s kålgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 35 minuter
Skriv ut

Gott och värmande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla vitkålen och förväll den snabbt.
  2. Tärna baconet och strimla löken, fräs på det i lite smör.
  3. Ta en stor gryta. Smält 1 msk smör och ha i tomatpuré, vitkål och lök/baconfräset. Blanda.
  4. Häll på vatten så det täcker, plus buljongtärningen. Låt koka på svag värme i ca 40 min. Smaka av med kumminfrön och ev lite salt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.