Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gotländsk ommarsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En utflyktsdag till Fårö i somras, och vi slängde ihop denna pastasallad som numera vi stolt skrivit ner, för att kunna njuta av den igen och igen. Helt underbar som festmat, kvällsmat eller till någon utflykt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta och ägg, och hacka/skär ingredienserna i små bitar. Blanda i pastan och rör om.
  2. Klipp sedan i färsk dill, ganska mycket så att det sprider sig i hela salladen och ringla över olivoljan.
  3. Smaka av med salt och peppar och servera pastasalladen med ägg och crème fraiche.
  4. Det blir liksom fest av det hela!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.