Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gotlands limpa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Detta är ett enkelt recept min pappa har lärt mig, det är så gott, det bara smälter i munnen!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla igredienserna väl och häll smeten i två smorda brödformar. Har du mindre limpformar kan du göra 3 st, det har jag. Jag lägger även bakplåtspapper i formen,det är enklare att få ut brödet då!
  2. Grädda limporna omkring en timme i 175 c.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.