- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Det här är ett litet tillbehör som snabbt tar slut! Jag brukar blanda ingredienserna lite på känn, så mängerna jag anger här är bara en ungefärlig gissning. Smaka innan så märker du om det behövs mer av något.
Instruktioner
- Detta blir bäst om du förbereder ca 30 minuter innan servering så att jordgubbarna får dra till sig alla smaker.
- Hacka basilikan. Finhacka en bit chilipeppar (var försiktig om den är stark - det kan bli lite väl hett annars). Blanda alla ingredienserna utom jordgubbarna direkt i serveringsskålen. Smaka av och se om du tycker att det behövs mer av något. Det ska inte vara för sött utan söt-syrligt och hett av chilin.
- Skölj och snoppa jordgubbarna. Dela i halvor eller klyftor om de är stora. Lägg jordgubbarna tillsammans med resten. Blanda några gånger innan servering så att alla jordbubbarna blir ordentligt marinerade.
Publicerat den
26 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Försvinnande gott.............