Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gott tillbehör till grillat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Det här är ett litet tillbehör som snabbt tar slut! Jag brukar blanda ingredienserna lite på känn, så mängerna jag anger här är bara en ungefärlig gissning. Smaka innan så märker du om det behövs mer av något.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Detta blir bäst om du förbereder ca 30 minuter innan servering så att jordgubbarna får dra till sig alla smaker.
  2. Hacka basilikan. Finhacka en bit chilipeppar (var försiktig om den är stark - det kan bli lite väl hett annars). Blanda alla ingredienserna utom jordgubbarna direkt i serveringsskålen. Smaka av och se om du tycker att det behövs mer av något. Det ska inte vara för sött utan söt-syrligt och hett av chilin.
  3. Skölj och snoppa jordgubbarna. Dela i halvor eller klyftor om de är stora. Lägg jordgubbarna tillsammans med resten. Blanda några gånger innan servering så att alla jordbubbarna blir ordentligt marinerade.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Försvinnande gott.............

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.