Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddädel och rödlöksmarmelad på crostini

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Fick detta på ett glöggkalas och kunde inte sluta äta, fantastiskt gott! Man kan ju använda färdiga crostini också så blir det ännu enklare.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Smält smöret i en kastrull och låt löken fräsa några min utan att den tar färg. Tillsätt farinsockret och låt det smälta ner. Häll på vatten och vinäger och lägg i kryddpeppar. Koka ihop marmeladen på svag värme 20-30 min tills vätskan har kokat in. Låt marmeladen kallna. Sätt ugnen på 250°. Rosta baguetteskivorna i mitten av ugnen 3-5 min. Servera brödet med marmeladen och osten i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 28 augusti 2008

    Åh vad gott!! Måste jag testa till jul :) Har du provat pepparkaka med en klick ädelost uppblandat med lite creme fraiche? (50/50 om man vill ha den sådär lagom)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.