Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddädelfyllda dadlar med saltrostade nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsigt goda munsbitar med smak av både sött och salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt osten ligga framme och bli rumstempererad.
  2. Kärna ur dadlarna.
  3. Fyll en spritspåse med 100 g av osten. Spritsa osten i dadlarna.
  4. Koka ihop vinägern tills 2 msk återstår. Blanda i olja.
  5. Rosta jordnötterna i en torr, varm stekpanna med saltet.
  6. Hacka nötterna och strö dem över dadlarna. Häll på balsamico och smula över resten av osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.