Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddfilspannacotta med hallongelé och kaksmulor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Denna delikata dessert kan förberedas i god tid och garneras strax före servering. Portionerna är räknade som bufféportioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gelé: Lägg gelatinbladen i kallt vatten cirka 5 minuter. Värm saften. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i saften. Tillsätt vatten och citronsaft. Häll upp blandningen i åtta glas. Lägg fyra hallon i varje glas. Ställ kallt att stelna cirka två timmar.
  2. Lägg gelatinbladen till pannacottan i kallt vatten ca 5 minuter. Skåra vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, socker, vaniljstång och vaniljfrön. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i gräddblandningen. Låt svalna.
  3. Blanda färskost och gräddfil. Sila och häll upp i glasen. Låt stelna i kylen ca två timmar.
  4. Krossa bondkakorna till garnering. Garnera pannacottan med kaksmulor, färska hallon och myntablad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stells 25 september 2008

    Jag hittade det ; )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.