Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig björnbärspaj

 
Skriv ut

En riktig god paj, inget för den som bantar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till pajdegen, forma till en boll och lägg i plastpåse i kylen ca en timma.
  2. Tryck ut degen i en pajform, ca 22 cm i diameter, med löstagbar botten. Grädda i 200 grader ca 5 minuter. Låt svalna.
  3. Vispa äggulor och grädde var för sig. Blanda sockret och vaniljsockret i grädden och rör ihop med äggulorna.
  4. Häll smeten i pajskalet och tryck i björnbären. Grädda i 200 grader ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.