1. Koka pastan. Skär köttet i strimlor.
2. Skala och hacka vitlöken och skala och skiva rödlöken.
3. Bryn köttet i smör i en het stekpanna. Lägg över i en gryta.
4. Fräs vitlök och rödlök och lägg över i grytan.
5. Tillsätt grädde, fond, sambal oelek och soja. Låt allt koka några minuter. Servera såsen med pastan och rucola.
Mycket gott. Men jag byter gärna ut mellangrädden mot vispgrädde eftersom jag inte tycker att det blir så krämigt med mellangrädde. En fråga om hur mkt kalorier man vill ha i det förstås. Lättlagat och gott!
Wombat0412 april 2010
Fantastiskt gott, dock lite starkt med sambalen för mig, men det är jag som är känslig. En stark fyra och det blir absolut inte sista gången vi lagar det. Jag älskar sådana här pastarätter med mycket smak! Tack för ett härligt recept!
Mycket gott. Men jag byter gärna ut mellangrädden mot vispgrädde eftersom jag inte tycker att det blir så krämigt med mellangrädde. En fråga om hur mkt kalorier man vill ha i det förstås. Lättlagat och gott!
Fantastiskt gott, dock lite starkt med sambalen för mig, men det är jag som är känslig. En stark fyra och det blir absolut inte sista gången vi lagar det. Jag älskar sådana här pastarätter med mycket smak! Tack för ett härligt recept!