Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig fisksoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Har inte hunnit prova den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, fänkål och blekselleri i olivolja i en gryta. Slå på vin, vatten och kaffegrädde. Tillsätt buljongtärningarna. Låt soppan koka i 5-10 minuter. Rulla ihop rödspättorna och fäst fisken med tandpetare. Tillsätt fisken till soppan och låt den sjuda med i 5 minuter. Toppa med skalade räkor och en persiljekvist. Strö på lite chilipulver.
  2. Servera den heta soppan med baguette.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tailor 1 mars 2009

    Har du kopierat från Mossagården eller tvärt om? http://www.mossagarden.se/index.php?id=65 Om du kopierat så bör du ange källan. (En sökning på google ger mossagårdens som 1:a och denna sidan som 2:a i resultatet.) /Tailor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.