Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig fläskfilé med lök och champinjoner

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När du är riktigt hungrig, när du vill bjuda på något gott och enkelt, ja då passar min rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fläskfiléen. Skär champinjoner i skivor. Stek köttet i matfett. Fräs lök och champinjoner.
  2. Tillsätt senap och soja. Häll i ädelfraichen. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme ca 8 min.
  3. Severa till tagliatelle, klyftpotatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LatinaMiia 25 januari 2009

    Super god!!

  • LatinaMiia 25 januari 2009

    Ändrade lite och hade paprika & chili creme fraiche istället för ädelfraiche. Bjöd svärföräldrarna på middag idag och dom tyckte att det var hur gott som helst! :) Så tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.