Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig gryta med kronärtskockor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfiléer och kronärtskockshjärtan i härlig gräddsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar tvärs över. Skala och hacka vitlöksklyftorna. Bryn filébitarna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Ta upp kycklingen och fräs vitlöken.
  2. Vispa ihop grädden, mjölet, fonden, citronskalet och sojan i en låg, vid gryta. Låt kronärtskockshjärtana rinna av och skär dem sedan i halvor.
  3. Lägg ner kronärtskockshalvorna, kycklingen och vitlöken i grytan, låt koka ca 5 minuter. Blanda i persiljan och servera med ris eller couscous och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.