Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig jordgubbsglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

En enkel och krämig glass som inte är speciellt nyttig men ska det va så ska det va!!

Ingredienser

Instruktioner

Mixa dom frysta jordgubbarna Tillsätt kardemumma och sötningsmedel. Kör igång mixern o häll i grädden. När du fått en krämig konsistens kan du hälla över det i en bunke,form eller liknande och stoppa in den i frysen. Den går att äta direkt om man har bråttom...men kan må bar av att gotta till sig lite.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emmawahlby 14 januari 2011

    Hej, Rececpet ser verkligen gott ut! Kan man använda 1 dl vanligt socker istället för sötningsmedel? /Emma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.