Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig pasta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Gräddig pasta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära ner alla grönsaker i små, små bitar. Köttet skäres i små bitar också. Sedan steker man grönsakerna för sig och tar bort de när de är klara.
  2. I med köttet och låt det stekas ordentligt samt krydda med pommes friteskryddan och vitlöksalt. När köttet är stekt tar man i de stekta grönsakerna och låter de blandas med köttet.
  3. När det blandats ihop så tillsätter man all grädde samt sambal oleek. Här kryddar man ytterligare efter egen smak.
  4. Koka den färska pastan enligt anvisningar. Häll bort vattnet och blanda pastan med såsen. Rör ihop ordentligt.
  5. Servera med ett gott bröd och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.