Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig Rotfruktskaka.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket krämig och god.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv rotfrukter och potatis grovt. Hetta upp smöret i en stor stekpanna. Lägg raspet och platta ut det i hela pannan. Krydda med örtsalt. Stek ca 5 min. Dela kakan i 4 bitar och vänd dem med en stekspade. Häll på grädden och lyft lite på kakan så att grädden rinner ner. Stek på svag värme i ytterligare 10-12 min. Strö över hackad persilja. Servera med råkostsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.