Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig, vegetarisk medelhavspasta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Någon gång blev jag tvungen att kocka med de få saker jag hade hemma, men rätten blev riktigt lyckad.

Ingredienser

Instruktioner

Koka spaghettin enligt instruktionerna. Klipp soltorkade tomaterna och skär oliverna i små bitar. Hacka löken. Stek först löken en stund i olivolja och tillsätt sedan oliverna och tomaterna. Sänk värmen efter några minuter och häll grädden över. Låt såsen småputtra medan pastan får koka färdigt. Krydda med svartpeppar och paprika, och salta en aning. Blanda såsen med spaghettin då den är klar och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.