Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig whiskykyckling

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Har inte provat men måste nog testa det här. Fixat och klart på en halvtimme

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Dela kycklingfiléer i 2-3 bitar vardera. Lägg dem i en ugnsform och slå över blandning av vispgrädde, soja och whisky. Tillaga 25 minuter i nedre delen av ugnen. Strö över färsk bladspenat och soltorkade tomater klippta i strimlor. Servera gärna med färsk bladspenat och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • josit67 2 juli 2011

    Underbart enkelt och gott, även utan krusedullerna. Jack Daniels fungerar bättre, dock :)

  • bjboman 26 januari 2014

    Här har vi nu ätit denna kyckling som var bara sååååå jäkla god, som min sambo sa. Enkel att tillaga och vi hade Balvienie istället för Black velvet. Jag gillar definitivt inte whisky men såsen är supergod. Många + och höga poäng, detta ska vi äta fler gånger! Jag serverade ris och grönsallad till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.