Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddkokta rödbetor med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pang på rödbetan, sa pepparroten till grädden och fick sällskap av persiljan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna med skalet på i vatten tils de är mjuka, 20-30 min. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalen.
  2. Skär rödbetorna i bitar. Lägg dem i panna och häll på grädde. Krydda med salt och peppar. Låt allt koka ihop några min. Strö över pepparrot och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.