Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddkokta rotfrukter med citron och rosmarin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God vegorätt som också är god som tillbehör till korv, fågel eller kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotfrukterna (t.ex. kålrot, morötter, palsternacka, rotselleri) och skär dem i bitar.
  2. Koka dem knappt mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Tillsätt grädde och rosmarin. Låt det koka utan lock några minuter.
  3. Smaksätt med citronsaft, persilja, salt och peppar. Garnera med citronskal och färsk rosmarin eller persilja.
  4. Servera med fullkornsris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Isis28 21 oktober 2011

    Mycket god ,så det blir flera gånger =)

  • evaullabritt 3 juli 2013

    Ett jättebra recept. Men jag använde vispgrädde i stället för mellangrädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.