Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddstuvad brysselkål

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Perfekt som tillbehör på exempelvis julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka brysselkålen i 1 tsk salt per liter vatten 8-10 minuter tills den är mjuk. Låt kålen rinna av i ett durkslag.
  2. Vispa samman grädde, mjölk och mjöl i en liten kastrull. Sjud under vispning 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg brysselkålen i kastrullen och värm försiktigt före servering. Späd ev med 1 msk mjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.