Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddstuvad grönkål med Västerbottensost

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ett väldigt lyxigt tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort den grova stammen från grönkålen och strimla bladen. Fräs kålen i en stekpanna i smör, utan att det tar färg, ca 5 minuter.
  2. Tillsätt grädde och mjölk och låt sjuda ca 20 minuter, tills kålen mjuknat något. Ta från värmen och tillsätt riven ost och riven muskotnöt. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.