Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddstuvad persilja

 
Skriv ut

När man får en stor skörd persilja eller kan köpa en fin bladpersilja i sin livsmedelsbutik så kan man passa på att göra den här lite annorlunda rätten, jag lovar att smaken kommer att överraska, det smakar jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

Repa av bladen från stjälkarna på persiljan och förväll bladen i vattnet i 2-3 minuter. Låt persiljan rinna av och finhacka den sedan. Reducera grädden tills den är krämig och trögflytande. Blanda ner persiljan i grädden och krydda. Skeda upp stuvningen i krustaderna och servera som tillbehör till en god kötträtt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.