Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddstuvad pyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pyttipanna som gräddstuvad, gott det med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kokta kalla potatisar skäres i mindre bitar/tärningar.
  2. Skär även köttprodukter i mindre bitar/tärningar, lite blandat...ex falukorv, köttbullar, fläskfilé eller annat kött, rökt skinka, kassler. Hacka löken och fräs den i lite smör, lägg den i en skål eller låt den fortsätta steka med det övriga. Stek först köttprodukterna och tillsätt därefter potatisen. Rör om då och då. Om du vill ha gräddstuvad pyttipanna så tillsätt grädden när allt har stekts färdigt och låt den koka in lite innan du serverar den .
  3. Stek några ägg och servera till pyttipannan. Inlagda rödbetor är också gott till. Tips! Ibland råsteker jag potatisen, tar ca 20 minuter kryddat med lite salt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.