Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddstuvad souvasskav

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela ner rotfrukterna i lagom bitar och stek i smöret. På med svampen och kryddorna. Lägg i suovasskavet och löken. Stek tills köttet är genomstekt, i med grädden. Koka tills det blir krämig konsistens. Salta och peppra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aspholme 27 november 2007

    Souvas är felskrivet, det Stavas Suovas! Med all respekt för Samerna, så stava rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.