Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddtryffel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

God tryffel med mörk choklad, grädde och florsocker i!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg grädden och chokladen i en rostfri kastrull och koka upp. Rör tills chokladen smält och blandningen är slät. Låt svalna till rumstemperatur.
  2. Rör i kaffet, konjaken och florsockret. Rör tills massan är slät. Täck över och ställ svalt i 2 timmar.
  3. Forma till bollar som rullas i kakaopulver. Lägg i pappersformar. Förvara svalt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.