Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräslöks- och citronsill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En krämig sill som passar lika bra till frukost eller lunchmackan som till de klassiska tillbehören: kokt potatis, ägg och knäckebröd. Var noga med att inte ta för mycket av det vita på citronskalet, då det ger en besk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar.
  2. Mixa gräslök och gräddfil till en ljusgrön sås. Blanda gräddfilen med övriga ingredienser.
  3. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.