Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräslöksolja

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Dekorera förrättstallriken eller toppa soppan med ett par slingor av oljan. Ser professionellt ut och smakar ljuvligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienserna.
  2. För ökad hållbarhet: Förväll gräslöken och spenaten ca 10 sek. Mixa. Värm upp olivoljan (kan bytas ut mot rapsolja) till 70 grader (använd termometer) och häll litet i taget i mixern. Sila genom kaffefilter ed. Förvaras i en flaska i kylskåpet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.