Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräslöksströmming

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 12 timmar 15 minuter
Skriv ut

Testade med gräslök, det blev jättegott! Det vanligaste är ju annars vitlök. Bra för den som inte gillar eller tål vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden. Skinna av strömmingsflundran och skölj den. Lägg de avrunna filéerna i marinaden och blanda noga, men försiktigt. Låt stå svalt och marinera i ca 12 tim.
  2. Blanda såsen. Om du använder fryst dill, persilja och/eller gräslök, rör ner dem frysta så fungerar det bra. Låt filéerna rinna av i en sil och blanda ner dem i såsen. Låt stå 2-3 dygn för att dra till sig smaken Ät och njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.